Strategije u digitalnom marketingu

Kreiranje internet nastupa

Digitalni marketing (Internet marketing) je čin promovisanja i prodaje proizvoda i usluga koristeći online marketinške taktike kao što su marketing na  društvenim mrežama, marketing na pretraživačima i marketing putem elektronskih poruka.

U savremenom poslovanju ne možete imati uspešan biznis bez jakog prisustva na internetu. Ipak, u svim oblastima biznisa postoji konkurencija tako da je velika borba i za prevlast na onlajn tržištu. Naši profesionalci kreiraju planove digitalnog marketinga koji daju rezultate i pomažu u izbegavanju skupih grešaka.

Pre ulaska na novo tržište morate ga prvo istražiti kako biste saznali da li vaš posao ima potencijal koji je potreban da bude uspešan. Istraživanjem tržišta ćete utvrditi potencijale prodaje, kao i kako konkurencija trenutno posluje.

Što više strategija digitalnog marketinga probate, imate više mogućnosti da dođete do najvrednijih klijenate, gde god da se oni nalaze u digitalnom svetu.

Upravljanje odnosima sa klijentima

dosegnite nove posetioce i izgradite bolje odnose sa postojećima.

Ciljano oglašavanje

Omogučite da oglase i strane vide posetioci koji su za to zainteresovani

Ponašanje posetilaca

Bilo da prodajete lokalno ili globalno saznajte šta klijenti zaista žele i šta im je potrebno.

Digitalno tržište

Prodaja proizvoda ili usluga na web-sajtu ili u putem mobilne aplikacije

Web analitika

Poboljšanje internet prodaje pomoću alata za analitiku

Društvene mreže

Povečanje broja pratilaca i deljenje sadržaja

Poboljšajte svoje poslovanje sa našim uslugama internet marketinga

Kao pouzdan partner pružamo usluge digitalnog marketinga kao što su SEO optimizacija, marketing na pretraživačima, PPC – plačanje po kliku i još mnogo toga. Naši Google sertifikovani profesionalci nalaze rešenja kako bi rangirali Vaše web stranice visoko na stranicama rezultata pretraživanja, uspostavili Vaš brand, doprli do više klijenata i generirali autentične poslovne potencijale.

Broj korisnika na mreži povećao se sa nekoliko stotina na milion za samo jednu deceniju. Istovremeno, internet je postao mesto s više web sajtova koji istovremeno traže  pažnju klijenata. Morate se izdvojiti od konkurencije. Ali, kako sve to postići? Odgovor na ovo pitanje je cilj svake online marketinške strategije.

Uključite agenciju za internet marketing za najbolje rezultate

Digitalni marketing je mnogo jeftiniji od tradicionalnog marketinga. Uz znatno manja ulaganja možete očekivati značajno povećanje ROI-a. Takođe, možete regulisati svoje troškove na osnovu vaših poslovnih potreba.

Pomoću digitalnog marketinga možete da izmerite svaki aspekt kampanje kao što je broj pojavljivanja, tačan broj posetilaca, cena po konverziji i još mnogo toga. Svi ovi rezultati  daju smernice za poboljšanje online prisustva.

 

Strategija digitalnog marketinga

Planiranje strategije je ključ za stvaranje uspešnog poslovnog rezultata. Analiziramo ključne komponente poslovanja, definišemo ciljne demografske grupe, dobijemo podatke, postavljamo marketinške ciljeve i određujemo ključne pokazatelje učinka za te ciljeve kako bismo razvili digitalnu marketinšku strategiju za vaše poslovanje.

 

SEO Optimizacija

Organski SEO igra veliku ulogu u kreiranju online prusustva. Glavni fokus naših SEO usluga je da Vaša web lokacija bude prilagođena za pretraživače i da je slobodna od bilo kakvih penalizacija.

 

Marketing društvenih medija

Integrisani marketing na društvenim mrežama i optimizacija društvenih medija se bavi razvojem i deljenjem sadržaja u obliku teksta, slika i video zapisa na različitim društvenim mrežama kao što su Facebook, LinkedIn, Tvitter itd. kako bi privukli pažnju korisnika i ostvarili ciljeve brendiranja. Pravilan marketing na društvenim medijima pomaže u sticanju folovera i takođe može povećati rezultate u prodaju.

 

PPC – plačanje po kliku

Za veću prisutnost na online tržištu i postizanje bržih rezultata, koristimo plaćene oglase koristeći pretraživače i društvene medije. Kada se radi o lansiranju novog proizvoda ili unosne ponude, plaćeni kanali generišu brze rezultate. Optimizujemo kampanje sa dobro istraženim ključnim rečima kako bismo osigurali maksimalni povrat investicije.

 

Usluge marketinga sadržaja

Dobro napisan sadržaj povećava svest o brendu i povećava potencijal za konverziju. Marketing sadržaja je najnoviji oblik izgradnje linkova koji povećava šanse za dobijanje bolje vidljivosti Vaše web stranice na pretraživačima.

 

Optimizacija stope konverzije (CRO)

Identifikovanje „rupa“ na stranicama, korišćenjem A / B testiranja, poboljšava funkcionalnost odredišnih stranica. Koristimo analitičke CRO metode kako bismo povećali angažman korisnika i smanjili stopu napuštanja stranice (Bounce Rate).

 

Kako do uspešnog digitalnog marketinga?

Imamo odgovore na sve izazove!