Email Marketing Servisi

Izaberite Odgovarajući Sadržaj

Email marketing je jedan od najefikasnijih i najuspešnijih načina za pronalaženje novih kupaca, pretvaranje posetioca u kupce i generisanje ponovljene prodaje od postojećih klijenata. Uz pomoć prave email marketing strategije, imaćete dobar procenat konverzija.

Važno je zapamtiti da svaka elektronska poruka koju pošaljete pomaže u izgradnji odnosa koji imate sa korisnicima. Da biste uspešno razvili ove odnose - i povećali prodaju - potreban vam je pažljivo isplaniran pristup.

Email marketing je slanje promotivnih komercijalnih sadržaja putem pošte korisnicima koji su prihvatili da primaju date sadržaje. To je poslovna strategija za zadržavanje klijenata i povećavanje baze korisnika kroz izvršavanje i isporučivanje bitnih sadržaja.

 

E-mail marketing pruža efektivnu vezu sa ciljanom publikom i ima odličan povrat investicije (ROI). Obratite se trenutnim i potencijalnim klijentima i obavestite ih o najnovijim poslovima i vestima u vezi vaše kompanije.

Personalizovana, segmentirana i ciljana marketinška kampanja e-pošte je važna za prepoznavanje brenda i pokretanje konverzija. Koristimo alate, strategije, za praćenje rezultata kako bi postigli najbolji mogući angažman. Pažlijvo pratimo kompletnu strategiju marketinga e-pošte od dizajna šablona do praćenja i izveštavanja.

Najbolja strategija za marketing e-pošte
Planiramo strategiju za privlačenje definisanih ciljnih klijenata i utvrđivanje njihovih potreba za informacijama.

Email marketinške kampanje
Dizajniramo šablon e-pošte za komunikaciju sa publikom. Upravljamo marketinškom kampanjom putem poruka koja dovodi do značajnih promena u prodaji i profitabilnosti.

Praćenje i izveštavanje

Pravimo detaljan izveštaj o ključnim aspektima kampanje, na primer, ko je kliknuo na vašu poruku, na sajt, ko je konvertovao.

 

Koje su najbolje platforme za e-poštu?

Postoji veliki broj platformi za e-poštu. Da navedemo samo neke, Marketo, ExactTarget, JangoMail, iContact, ConstantContact, MailChimp, i Vertical Response.

Da li ste znali da se svaki dan šalje 247 milijardi e-poruka? To znači da e-marketerima još teže da privuku pažnju svoje ciljne publike - ali je to još uvek moguće.
Prilikom kreiranja sadržaja poruke, treba odrediti sledeće: Koji je cilj poruke? Nemojte zbunjivati primaoce sa previše različitih poziva na akciju ili previše teksta za čitanje. Dajte poruci jasnu svrhu i olakšajte čitaocu da preduzme željenu radnju, bilo da klikne na odredišnu stranicu, da popuni obrazac, prijavi se za webinar ili pozove da se raspita o konsultacijama .

 

Koji sadržaj poruke obično daje najbolje rezultate?

Iako to zavisi od mnogih faktora kao što su vaši poslovni ciljevi i vrsta industrije, važno je da obavite istraživanja. Kada je reč o sadržaju, držite poruku jasnom i kratkom - ali i odražavajte poslovnu „ličnost“ i priču o brendu. Postavite jasan poziv na akciju.

Jedan od načina kojim pomažemo optimizaciju i povećanje performansi elektronskih poruka je kroz procenu rezultata A / B testiranja. A / B testiranje je brz način da se uporede dve varijante na istom elementu ili delu e-pošte. Neki od elemenata poruke koji se mogu testirati su naslov, položaj dugmeta, boja dugmeta, glavni izbor slike, poziv na akcioni tekst.

Koristite email kao važno sredstvo komunikacije u online poslovanju

Kako da organizujete Vašu kampanju?