Zašto Drupal - Open Source platforma za upravljanje sadržajem?

CMS sistem za kreiranje sajtova

Drupal je softver za upravljanje sadržajem. Koristi se za izradu web sajtova i aplikacija. Ima odlične standardne funkcije, poput jednostavnog kreiranja sadržaja, pouzdane performanse i odličnu bezbednost.

Drupal platformu koriste velike globalne kompanije, državne institucije, vlade, i visokoškolske ustanove širom sveta. Drupal obezbeđuje alate koji će Vam pomoći da sprovodete u delo bilo koju strategiju svog online nastupa. 

Lako se integriše sa velikim brojem poslovnih aplikacija tako da možete odabrati kombinaciju najboljih poslovnih alata danas, a sutra prateći inovacije, lako prilagoditi promenama i trendovima. Drupal podržava i najveće svetske sajtove sa ogromnim saobraćajem.

Drupal je veoma fleksibilan i moćan Open Source Sistem za upravljanje sadržajem koji koriste milioni sajtova širom sveta. On je sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda, sličan WordPressu. Podržan je od strane velike zajednice developera širom sveta i koriste ga različiti sajtovi od blogova do poslovnih organizacija, pa čak i vlada. Od svog skromnog početka kao oglasne table, izrastao je u jedan od najstabilnijih, najprilagodljivih i najfleksibilnih sistema za upravljanje sadržajem na svetu.

Danas posetioci gledaju web sajtove na više uređaja i različitih rezolucija ekrana. Dani kada su posetioci gledali sajtove samo pomoću desktop računara su završeni. Sadržaj mora da se automatski prilagodi bilo kojoj veličini ekrana s obzirom na to da se sajt može gledati sa desktop monitora, na telefonu, tabletu ili televizoru sa velikim ekranom.

Sa Drupalom je kreiranje sadržaja jednostavno. Ne morate da budete programer da biste kreirali ili dodavali sadržaj. Intuitivni alati kao što je WYSIWYG editor olakšavaju dodavanje slika, grafika, video zapisa i drugih multimedija na Vašu lokaciju, dajući joj potencijal da se što bolje rangira  u rezultatima pretraga.

Od jednostavnih do složenih web stranica, Drupal platforma se prilagođava kako bi odgovorila svim potrebama vašeg poslovanja ili organizacije. Drupal je stabilan i bezbedan sistem. Zahvaljujući ovim osobina, postao je vodeći izbor za mnoge vlade, banke i korporacije širom sveta. Njegova fleksibilnost omogućava da se konfiguriše sa izuzetno jakom enkripcijom baze podataka i mogućnošću zaštite od hakerskih napada.

Pomoću Drupala možete jednostavno upravljati ili kreirati web stranice na različitim jezicima. U stvari, moguće je instalirati 94 jezika bez potrebe za instaliranjem dodatnih komponenti. To omogućava da pravite sajtove i pišete nove sadržaje za različite regione i lokacije.

Drupal se jednostavno integriše sa drugim alatima i aplikacijama, što ga čini odličnim rešenjem za one koji žele da svoje web stranice povežu sa rešenjima trećih strana (third-party solutions). Alati digitalnog marketinga se lako integrišu sa njim, pružajući preduzećima i organizacijama pristup vitalnim marketinškim analizama.

Drupal Commerce je framework koji omogućava da dodajete katalog proizvoda na Vašu web lokaciju. Sa kompletnim sistemom za administraciju proizvoda, korpom za kupovinu i formama za naplatu, i njegovom sposobnošću da podrži višejezične i više-valutne naplate čini ga odličnim izborom za internet prodavnice.

Koristeći jednostavnu integraciju sa društvenim mrežama kao što su Facebook, Pinterest Twitter i druge, možete se povezati sa svojim potencijalnim klijentima kroz mogućnost da promovišete svoje proizvode i usluge.

Naše premium Drupal teme

Šta je Drupal

Razvijanje Drupal sajtova je naša specijalnost!

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju