Izrada sajta strategija

Planiranje u skladu sa vizijom klijenta

Smatramo da je svaki projekat izrade sajta drugačiji i zato se prilagođavamo Vašem poslovnom modelu. Od kompletnih rešenja za internet prodavnice do personalizovanih web aplikacija i sajtova, naš tim uspešno implementira dobro osmišljen odgovarajući dizajn sa čistim i optimizovanim kodom. Prilikom izrade sajta, proces planiranja je od važnog značaja kako bi osigurali da sve ide lako tokom razvoja. Na internetu postoji veoma mnogo sajtova. Gotovo je nemoguće biti uspešan bez web sajta koji dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Od prikupljanja početnih informacija, planiranja do stvaranja sajta, i na kraju održavanja i ažuriranja sve mora biti isplanirano pravilno .

Prva faza: sakupljanje informacija -  Ovaj korak je veoma važan, jer uključuje razumevanje klijenta, njegovog poslovanja i ciljeva. Koja je svrha sajta? Da li želite da pružite informacije, promovišete uslugu ili prodate proizvod?

Faza dva: Planiranje - Koristeći informacije prikupljene iz prve faze, treba napraviti plan za web sajt. Ovo je tačka u kojoj se razvija karta mape (sitemap). Prilikom ove faze krajnji korisnik se mora uzetu u obzir.

Faza tri: Dizajn - Na osnovu prikupljenih informacija, prelazi se na izgled sajta. Dizajn sajta namenjenog tinejdžerima će izgledati mnogo drugačije od sajta za finansijske institucije.

Faza četiri: Razvoj - Razvojna faza je tačka u kojoj se kreira sajt. Naši programeri koristiti sve pojedinačne grafičke elemente iz prototipa da stvore stvarni, funkcionalan sajt.

Faza pet: Ispitivanje i isporuka - U ovoj fazi programeri počinju sa testiranjem i ispitivanjem web stranice.

 

WordPress sajt

WordPress je najpopularnija CMS platforma za kreiranje različitih vrsta sajtova.

Drupal sajt

Drupal je softver za upravljanje sadržajem. Koristi se za izradu sajtova i aplikacija.

Intenet prodavnice

Ako imate proizvode ili usluge za prodaju, važno je imati dobru Internet prodavnicu.

Web Development

Izrada web stranica atraktivnih za posetioce i ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Landing stranice

Landing page su stranice koje imaju jedinstvenu poruku i jasan poziv na akciju.

Održavanje sajtova

Uupravljanje i održavanje sajta je od velikog značaja za poboljšanje učinka na internetu.

Profesionalnom biznisu je potreban profesionalni imidž

Naš tim prilikom izrade sajta usko će sarađivati sa Vama na planiranju sadržaja web sajta i predložiti nove promotivne ideje. Kada posetioci dođu na neki sajt, oni moraju brzo da pronađu informacije koje traže. Još važnije je da se oni podstaknu da završe akciju koja može biti u obliku kontaktnog obrasca ili poruke za završetak online kupovine.

Od velikog značaja je da imate sajt koji savršeno prenosi Vaš brend kako bi privukao posetioce i održao svoju reputaciju. Imajući to na umu, nakon temeljnih konsultacija dizajniramo web sajtove koji objedinjuju Vašu viziju.

Bilo da tražite nešto tradicionalno da biste preneli osećaj sofisticirane jednostavnosti ili nešto upečatljivije za trajni utisak, nijedan zahtev nije prevelik ni mali za naš tim koji radi na izradi sajtova. Iskustvo koje imamo prenećemo da bi poboljšali Vaš brend.

Pravimo prilagođene sajtove koji kombinuju jednostavnost navigacije, izraženu estetiku i izgrađeni su na principima pravilnog SEO podešavanja.

Lepo dizajniran sajt stvara trajni utisak koji govori o Vašoj kompaniji i uslugama koje pružate..

Svaki sajt koji je jednostavan za upotrebu, intuitivan i sadrži visokokvalitetan sadržaj osigurava da će biti visoko rangiran u Google pretragama. Kao sertifikovani Google partneri, Google Analitics i Adwords partneri, imamo iskustvo u kreiranju prilagođenih sajtova koji uspostavljaju vaše prisustvo na mreži.

Od sistema agencija za nekretnine, onlajn prodavnica i sajtova agencija za zapošljavanje do kreativnih porfolia, sistema za upravljanje sadržajem, ne postoji ograničenje onoga šta možemo stvoriti kako bi unapredili online poslovanje.

Naše usluge web dizajna i izrade sajta mogu se dopuniti i SEO uslugama, PPC oglašavanjem i kreiranjem mobilnih aplikacija kao sveobuhvatna marketinška ponuda.

 

Izrada web sajta i dizajn prilagođen vašem poslovanju

Optimizacija konverzija uzima u obzir ključne faktore Vaše kompanije. Sadržaj koji se nalazi na Vašem sajtu mora da bude na najvišem nivou. To poboljšava rangiranje u Google pretragama i doprinosi poverenju klijeanta da odgovore na usluge Vaše kompanije.

Održavanje saja osigurava da se Vaša web lokacija razvija i neprestano raste. Bez obzira da li želite povremene izmene ili želite mesečni servis za proveru kako se sajt može poboljšati, mi ćemo vam rado pomoći.

 

Odgovarajući dizajn za sve uređaje

Klijenti mogu da gledaju sajtove na pametnom telefonu, tabletu ili laptopu, i treba im osigurati da dobiju besprekorno iskustvo. Obezbeđivanjem da sajt bude kompatibilan sa svakim pretraživačem i operativnim sistemom znači da će klijenti imati isti doživljaj, bez obzira na to kako i odakle pristupaju.

Praćenje i analiziranje ponašanja klijenata je odličan način da osigurate da se Vaša kompanija stalno poboljšava. Uz uslugu praćenja i analize web stranica, identifikujemo prednosti i slabosti kako bismo omogućili da se svaka stranica dodatno poboljša.

Radićemo na uspostavljanju online prisutnosti vašeg preduzeća koristeći svoje veštine i znanja. Sa novom web stranicom koja vodi posao napred, Vaš brend, proizvodi i usluge će se promovisati na najbolji mogući način, osiguravajući uspešnu budućnost kompanije.

Koji su osnovni koraci tokom razvoja sajta pogledajte u tekstu "Kako napraviti sajt"?

Želite profesionalnu izradu sajta

Da li ste zainteresovani za saradnju sa nama?