Wordpress Web Development

Najpopularniji CMS sistem za upravljanje sadržajem

Da li Vam treba moćan, kompaktan i vrhunski WordPress sajt? Onda ste na pravom mestu. Bez obzira da li Vam je potreban jednostavan ili zahtevan sajt, razvijamo najbolja rešenja. U potpunosti ćemo optimizovati WordPress za Vaše poslovanje.

WordPress je najpopularnija Web platforma za kreiranje različitih vrsta sajtova. Od sajtova za blog, online prodavnica do biznis i portfolio sajtova. Ukoliko Imate uspešan posao, sjajne ideje i želite da ga proširite na Internet pomoći ćemo Vam da rešite sve svoje poslovne zahteve.

WordPress se godinama smatrao dobrom platformom za blogove, ali je odavno mnogo više od toga. Blog je samo jedna od mogućnosti, a njegove najveće prednosti dolaze do izražaja ako se koristi kao CMS sistem za upravljanje sadržajem web prodavnica, news magazina, sajtova za turisticke agencije, sajtove za nekretnine…

"Content is king." Ova fraza je postala mantra koju ponavljaju kreatori sadržaja. Sadržaj može biti bilo šta, deskripcija za prodaju, opisi stranica, blogovi, članci, videi i slike.

 

Vremena kada ste mogli da napravite statičan sajt i ostavite ga takvog odavno su prošla. Sa promenama u algoritmima pretraživača, jedini sajtovi koji mogu da prežive su oni koji imaju jedinstveni sadržaj.

Da biste održali korak, potreban vam je sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji omogućava da ažurirate sadržaj Vaše web lokacije bez pomoći programera. Tu se kao rešenje nameće WordPress

WordPress je besplatan i otvoren sistem za upravljanje sadržajem zasnovan na PHP-u i MySQL-u. WordPress nudi skup lako prilagodljivih tema i proširenja koje možete koristiti za upravljanje sadržajem, slikama i video zapisima na sajtu. Izgrađen je u PHP-u, koji je jedan od najsvestranijih i najfleksibilnijih programskih jezika u IT svetu.

Dizajniraćemo WordPress temu za vaše poslovanje, ili možemo raditi sa postojećom temom koja zadovoljava Vaše potrebe. Znamo da je svaki posao jedinstven i da ima određene potrebe, tako da ćemo se pobrinuti da osmislimo temu na osnovu posebnosti posla kojim se bavite.

WordPress dodaci se instaliraju na sajtovima kao proširenje za poboljšanje funkcionalnosti. Ovi dodaci nude razne vrste prilagođavanja sajta, a naš tim ih integriše na osnovu onoga što vam je potrebno za sajt.

Da biste bili uspešni na internetu, Vaš posao mora dobro da se rangira u pretraživačima. Dizajniramo sajtove uzimajući u obzir sve SEO aspekte, pri razvoju navigacije, imenovanju stranica, naslovu stranica i opisu.

 

Ključne prednosti WordPress web sajta

- Ako već imate statičan web sajt, pretvorićemo ga u WordPress

- Lak za korišćenje WordPress nudi intuitivan i jednostavan interfejs i posle malo vežbanja, rutinske nadogradnje su lake. Nema potrebe za poznavanjem HTML-a. Kroz interfejs moći ćete da ažurirate stranice, dodajete fotografije, pišete blog poruke i sl.

- Mobile Friendly. WordPress sajtovi izgledaju odlično bez obzira na uređaj koji koristite da biste ih gledali

- Pretraživači vole WordPress jer koristi čist kod koji je lak za čitanje. WordPress takođe omogućava da svaka stranica / post može biti optimizovana za ciljane ključne reči.

- Sajt se može menjati kako poslovanje raste. WordPress web stranice su lake za prilagođavanje svim promenama u poslovanju.

- Funkcionalnost može biti dodpunjena putem WordPress dodataka. Mnogi kvalitetni dodaci su besplatni.

 

WooCommerce & WordPress

Dizajniran da transformiše WordPress u uspešnu eCommerce platformu, WooCommerce je brzo postao jedan od najuspešnijih rešanja za internet prodavnice širom sveta. WooCommerce je Open-Source, neverovatno raznovrstan, potpuno prilagodljiv i izgrađen tako da možete lako dodati funkcije koje su vam potrebne. Napravljen da radi sa Vašim omiljenim WordPress dodacima, pruža neverovatnu priliku za one koji žele da prošire svoje poslovanje na mreži putem prodaje.

WooCommerce je jednostavan i intuitivan za postavljanje i korištenje. Platformu je napravila firma Automattic, deo WordPressa ogranka.

 

Fleksibilnost i lakoća korišćenja

WordPress nudi snažnu fleksibilnost korisnicima i omogućava da se web stranice postavljaju kao blogovi za razmenu sadržaja, kao stranice za članarine, ili za prodaju proizvoda i usluga. Iskusni programeri kreiraju sopstvene teme i koristiti hiljade dostupnih dodataka kako bi olakšali integraciju novih funkcija i sadržaja.. WordPress kontrolna tabla omogućava da lako kontrolišete sve detalje u pozadini Vašeg sajta.

 

Sigurnost i bezbednost

Od svog osnivanja 2003. godine, WordPress je stalno napredovao u jačanju bezbednosti sajta. Budući da je platforma otvorenog koda, ona se redovno revidira od strane velike zajednice programera posvećenih otklanjanju grešaka i bezbednosnih problema.


Mnogojezičan

Pomoću WordPress-a možete bez problema upravljati ili kreirati sajtove na različitim jezicima. U stvari, dostupan je na više od 70 jezika bez potrebe za instaliranjem dodatnih komponenti. To omogućava da pravite sajtove i pišete novi sadržaj za različite regione.

 

Potreban Vam je kvalitetan Wordpress sajt?

Dopustite da Vam pomognemo