Web Development Usluge

Ekspertski tim programera

Naš Web Development tim radi sa klijentima iz različitih industrija kako bi kreirao, dizajnirao i razvio web stranice koje predstavljaju Vaš brend.

Bilo da ste velika korporacija, start - up firma ili nešto između, kreiramo sajtove koji su atraktivni za posetioce i omogućavaju ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Vodimo računa orazvijanju vizuelno privlačnih i jednostavnih za korišćenje sajtova koji predstavljaju Vašu organizaciju na najbolji mogući način.

Zbog toga se dogovaramo direktno sa klijentima i diskutujemo o njihovoj viziji  pre početka izrade sajta. Nastojimo da ostvarimo Vašu viziju.

Nivoi složenosti projekata su različiti i mogu varirati od razvoja jednostavnih statičkih web sajtova, pa sve do izrade najsloženijih internet aplikacija za elektronsko poslovanje.

 

Sistem za upravljanje sadržajem - CMS

Sistem za upravljanje sadržajem je softver koji omogućava da kontrolišete šta je na vašem web sajtu. Ovi sisteme služe da sajt koji mi kreiramo vi možete jednostavno da ažurirate.

Većina agencija nudi Wordpress CMS sistem za upravljanje sadržajem, Mi radimo i sa Drupal-om, kako bismo još bolje odgovarili na potrebe svakog klijenta.

Wordpress je najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem. Koristi se na jednom od šest sajtova jer je jednostavan za korišćenje i ima na hiljade plug-inova za dodavanje dodatnih funkcija. Wordpress je savršen za relativno male, nekomplikovane lokacije - male biznise i neprofitne organizacije, korporativne blogove, lične blogove i slično.

Drupal je moćani i fleksibilan sistem, za velike i složene lokacije i one koje zahtevaju mnogo prilagođenog programiranja. Za to je potreban iskusan web developer.

Kada počnemo da razgovaramo o tome šta je potrebno da vaš sajt uradi, preporučićemo sistem za upravljanje sadržajem koji će na to najbolje odgovoriti. Koji god sistem da koristimo, omogućičemo vam da ažurirate sajt sami.

Želite napredan web sajt ili web aplikaciju

Na pravom ste mestu!