Web Dizajn Servisi

Profesionalni Web Dizajn

Svaka uspešna izrada sajta počinje odličnim web dizajnom. To je prva stvar koju posetilac vidi kada klikne na link nekog sajta. Zato je važno da web stranica pruži prave informacije svojim posetiocima i time se izdvoji od konkurencije.

Nudimo usluge dizajniranja web stranica koje će zadovoljiti vaše poslovne potrebe i pružiti odlično korisničko iskustvo. Web dizajn je kombinacija rasporeda, strukture, grafike, stilova teksta, boja i sadržaja - predstavlja način na koji web sajt izgleda i kako funkcioniše. Osim osnovnih elemenata web dizajna koji čine sajt lepim i vizuelno atraktivnim, web stranica mora uzeti u obzir potrebe krajnjeg korisnika.

Odličan dizajn nije samo odabir pravih fontova, boja i slika. Mi dizajniramo intuitivne web stranice koje objedinjuju formu i sadržaj u potpuno korisničko iskustvo. Dobar dizajn vodi korisnike kroz ubedljivo, besprekorno putovanje koje ih dovodi do njihovog odredišta - bez obzira na uređaj na kojem se nalaze.

Naš proces dizajniranja stranica je veoma specifičan za svakog klijenta, koristećimo najbolje prakse, analize i razumevanja vašeg poslovanja kaoi potrebe i želje vaših klijenata.

Prvi utisak je najvažniji. Imate samo nekoliko sekundi da impresionirate i privučete posetioce na sajtu. Da li je vaš sajt dovoljno privlačan da zadrži posetioce? Ako ne, onda dozvolite našem timu dizajnera da to promeni.

Redizajn sajta

Promenite izgled sajta i prilagodite ga savremenom poslovanju

Responsive dizajn

Omogućite pristup sajtu sa više različitih uređaja

UX dizajn

Prilagodite dizajn dobrom korisničkom iskustvu

Što naše usluge web dizajna pružaju

Evo samo nekoliko ciljeva koje možemo postići prilikom dizajniranja web sajtova prilagođenih poslovanju:     

Prilagođeni web dizajn rezultira vizuelno atraktivnim, jednostavnim za upotrebu, optimizovanim sajtovima, pretvara posetioce u klijente, prilagođen je mobilnim uređajima i podstiče razvoj sajta vremenom.     

Web dizajn prilagođen mobilnim uređajima. Prema poslednjim istraživanjima 52 odsto svih internet aktivnosti odvija se preko mobilnih uređaja, a Google razvija svoj prvi mobilni algoritam. Za vas ćemo dizajnirati sajt koji izgleda i funkcioniše odlično na svim veličinama ekrana.     

SEO optimizovan sajt izgrađen od temelja sa SEO praksama koju su trenutno aktuelne.     

Web stranica koja jasno komunicira prezentuje poruke vaše kompanije sa svim važnim informacijama o vašim proizvodima, uslugama i kulturi kompanije.     

Web sajt koji dovodi kupce koristeći metodologiju optimizacija konverzija i napredna korisnička iskustva kako bi posetioce podstakao na akciju.     

Jasni pozivi na akciju koji korisnicima pomažu da pronađu informacije koje žele i pretvaraju ih u klijente.     

Napredne funkcionalnosti kao što su e-trgovina, sadržaj zaštićen lozinkom, forumi, registracije događaja, itd.     

Usluge pisanja sadržaja koje grade brend, govore priču i privlače saobraćaj, koristeći najbolje SEO prakse.


Šta ćete dobiti radeći sa agencijom za web dizajn?

Prilagođeni sajt dizajniran za vaše poslovanje i potrebe online klijenata. Želimo da budete uključeni u svaki korak procesa! Kada kreirate sajt sa nama, imate:    

Direktnu komunikacija sa timom za diskusiju o projektu, uključujući izradu strategije, projektne zahteve, detalje o budžetu, opseg posla, raspored i slično.     

Saradnja sa dodeljenim menadžerom projekta za kontrolu web procesa, definisanje očekivanja, odgovaranje na sva pitanja i obezbeđivanje informacija kako će vaš sajt biti izgrađen.     

Proces odobravanja strategije, dizajna, sadržaja i pokretanja web sajta.     


5 ključnih stavki za vrhunski web dizajn

Dugogodišnje iskustvo u izradi web sajtova nas je naučilo da nam je za izgradnju uspešnog sajta za naše klijente koji ih stavlja iznad konkurencije potreban svaki od sledećih sastojaka:

1. Vizuelna privlačnost

Imate samo jednu šansu da napravite prvi utisak. Da li posetioci ostanu bez reči kada prvi put vide Vaš sajt? Kada vide Vaš web sajt posetioci donose brze odluke o kredibilitetu vaše kompanije, brenda i proizvoda .

2. Jednostavnost upotrebe

Ako se kroz vaš sajt ne može lako kretati i vaš sadržaj se ne pronalazi lako, korisnici će otići na drugo mesto. Naporno radimo na planiranju i izgradnji sajtova koji su intuitivni, jednostavni i laki za navigaciju.

3. Visok kvalitet i optimizovan sadržaj

Ulaganje u lep dizajn i zanemarivanje sadržaja je kao kupovina automobila bez motora. Superiorna web stranica ima jasan, uverljiv i koncizan sadržaj s jasnim pozivima na akcije. Mi radimo sa našim klijentima kako bismo bili sigurni da je sadržaj na njihovom sajtu dobro napisan, pretraživ, optimiziran i kreiran u odnosu na poslovne ciljeve.

4. Pretvaranje posetilaca u kupce

Tokom procesa planiranja, odredićemo kako izgleda "konverzija" ili poziv na akciju za vašu web lokaciju. Poziv na akciju bi mogao biti da se pošalje obrazac, obavi telefonski poziv ili kupi proizvod. Razmišljamo o ciljevima tokom čitavog procesa od dizajna do kodiranja i pisanja sadržaja. Vaš sajt treba da bude primarni resurs za rast u vašoj kompaniji.

5. Rast prometa tokom vremena

Želimo da se vaš novi sajt podigne na viši nivo. Da bismo to uradili, potrebno je puno kvalitetnog saobraćaja. Radićemo sa vama na uspostavljanju internet marketing plana koji uključuje optimizaciju za pretraživače, marketing na društvenih medijima, email marketing i još mnogo toga.

Potrebna vam je web stranica koja dobro predstavlja vašu kompaniju i uz koju raste vaše poslovanje.

 

Dizajniramo sajtova koji imaju identitet

Zakažite sastanak da proverite!